Parterapi

Parterapi

Ny indsigt i hinanden

I parterapi arbejder jeg med kontakt, nærhed og kommunikation gennem en emotions- og mentaliseringsfokuseret terapiform.

Jeg hjælper jer med at få ny indsigt i hinanden, og til at finde nye måder at tale sammen på. Jeg vil hjælpe jer med at få øje på, hvad der står i vejen for, at I kan komme tættere på hinanden, og få det I begge længes efter.

Parterapi

At stoppe op og prioritere parforholdet

Det er vanskeligt at være par i disse tider. Det tror jeg nu egentligt altid, at det har været, men det er som om, at det øgede pres på, at skabe den familie og det parforhold, som vi altid har drømt om, kan føles som en umulig opgave til tider. For hvordan balancerer man at være individer, at have en karriere, at være forældre og samtidigt være et par med alt det andet, som livet også byder også? Det er svært! Og det er ofte som om, at det med at være par, er det, som lander nederst på prioriteringslisten. 

Men vi har alle brug for nogen, og vi har i særdeleshed brug for at føle os på samme hold, som vores partner; brug for at føle os set og hørt, og brug for nærhed. 

Parterapi er en måde at stoppe op på – for et øjeblik at stå af ræset, og bruge tiden til at kigge hinanden i øjnene og forstå. Forstå dig selv bedre, forstå din partner bedre, og forstå de mønstre I som par har opbygget, og som kan være så svære at bryde ud af.

Parterapi handler om at passe på hinanden og bygge bro mellem jer som par, særligt i de tider, hvor I føler allermest afstand imellem jer.

Måske oplever I, at jeres parforhold er i krise, og parterapi føles som et sidste forsøg på en løsning. Måske har I en oplevelse af at vende tilbage til samme konflikt gang på gang; at I taler forbi hinanden, eller at I har mistet kontakten til hinanden.

Måske har I det grundlæggende godt, men ønsker at blive endnu bedre sammen.

Grundene til parterapi kan være mange, og vores parforhold fortjener at blive passet på og arbejdet med.

Ved spørgsmål eller ønske om aftale kan I tage kontakt til mig.


Kontakt mig